Zuchy już kolejny tydzień koncentrowały się na zdrowym żywieniu. Uświadomiliśmy sobie, jak można zastąpić niezdrowe produkty żywnościowe w codziennej diecie równie smacznymi, ale wartościowymi produktami. Przygotowaliśmy przepyszny sok z jabłek, marchewek, buraków i malin, który ze smakiem wypiliśmy. Bawiliśmy się także w rozpoznawanie warzyw poprzez dotyk a także smak. Wszyscy bawiliśmy się znakomicie.
- Strona główna
- Aktualności
- Szkoła
- Nasza lokalizacja na mapie
- Organizacja roku szkolnego...
- Dyrekcja
- Wychowawcy klas
- Nauczyciele
- Historia
- Osiągnięcia
- REALIZUJEMY PROGRAM „AKTYWNA...
- EkoCzytelnia pod Chmurką
- PROGRAM LABORATORIA PRZYSZŁOŚCI
- Projekty 2023/2024
- Projekty 2022/2023
- Projekty 2021/2022
- Pedagog
- Psycholog
- Biblioteka
- Logowanie do poczty e-mail
- PROGRAM POSIŁEK W SZKOLE I W DOMU
- GALERIA
- Stołówka szkolna
- Świetlica
- Dokumenty
- Archiwum
- LOGOPEDA
- Samorząd Uczniowski
- Raport o stanie zapewniania...
- Dla ucznia
- Dla rodzica
- Dziennik elektroniczny